14.9 C
Larissa
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
Επικοινωνία: info@larissatoday.gr
spot_imgspot_img

Αιτήσεις μονίμων κατοίκων του λόφου Φρουρίου για θέσεις στάθμευσης

Από το Δήμο Λαρισαίων ανακοινώνεται  πως στο πλαίσιο της λειτουργίας του “έξυπνου” συστήματος ελέγχου στο Βόρειο Τομέα από τις 25/07/2021 έγινε γνωστό ότι ΔΕΝ ισχύει πλέον ως χώρος στάθμευσης ο κοινόχρηστος χώρος στην πλατεία Λαμπρούλη. Κάθε χρήση στάθμευσης κατά συνέπεια είναι παραβατική και ελέγχεται αρμοδίως σύμφωνα με τον νέο εγκεκριμένο από τις 03/03/2021 Κανονισμό Κοινοχρήστων Χώρων.

Από την πρώτη στιγμή βέβαια υπήρξε λύση και την ανακοινώσαμε δημόσια πολλές φορές στα πλαίσια της εξυπηρέτησης των αναγκών των μονίμων κατοίκων αλλά και της νομιμότητας.

Λόγω της γεωμορφολογικής ιδιαιτερότητας και του πεζοδρομημένου καθεστώτος στο σύνολο της περιοχής αυτής και θέλοντας να ενισχύσουμε τη μικτή χρήση στο Λόφο ανακοινώσαμε  ΜΟΝΟ για τους μόνιμους κατοίκους του Λόφου ότι θα δοθούν ατελώς ατομικές θέσεις στάθμευσης (συγκεκριμένος χώρος ανά πινακίδα αυτοκινήτου) στο χώρο στάθμευσης της οδού Γεωργιάδου με ετήσια ισχύ. Αυτό όμως μπορεί να γίνει με αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Οι δικαιούχοι “μόνιμοι κάτοικοι χωρίς χώρο στάθμευσης” μπορούν να αποστείλουν στο mail bares-polites@larissa-dimos.gr :

  • Αίτηση μονίμου κατοίκου και κατόχου
  • Βεβαίωση Κατοικίας Ειδικής Χρήσης
  • Άδεια κυκλοφορίας αυτοκινήτου
  • Υπεύθυνη Δήλωση (με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή από το Gov) όπου θα δηλώνουν ότι : “το αυτοκίνητο με αριθμό κυκλοφορίας (………..) για το οποίο ζητώ θέση στάθμευσης στο χώρο της οδού Γεωργιάδου δεν χρησιμοποιεί χώρο στάθμευσης εντός της Ζώνης Ελέγχου”

Περισσότερα από την κατηγορία

spot_img
- Advertisement -spot_img

Τελευταίες Ειδήσεις