20.9 C
Larissa
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Επικοινωνία: info@larissatoday.gr
spot_imgspot_img

Γκουντάρας: Ανακρίβειες και “πολιτικές” μπαρούφες οι “καταγγελίες” για τη Μελιβοία

Με μια αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Δήμαρχος Αγιάς, Αντώνης Γκουντάρας απαντάει στις καταγγελίες για ανοιχτά καταστήματα εστίασης στη Μελιβοία. Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημάρχου έχει ως εξής:

“Υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που θέλουν να αυτοαποκαλούνται «πολιτικά πρόσωπα» και στην προσπάθεια τους να διεκδικήσουν ένα πολιτικό ρόλο, δεν διστάζουν να συκοφαντούν ακόμα και τον τόπο τους, τον οποίο κατά τα άλλα θέλουν να υπηρετήσουν.

Ένα τέτοιο κατ’ ευφημισμό πολιτικό πρόσωπο, «κατήγγειλε» σε ιστοσελίδα ανακρίβειες για την Τοπική Κοινότητα Μελιβοίας, προσπαθώντας να στιγματίσει ένα ολόκληρο Χωριό και τους κατοίκους του. Και η καταγγελία αυτή έγινε μάλιστα για να εξηγήσει την δική μου περίπτωση και την ανακοίνωση μου ότι βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό. (ευτυχώς παραμένω απόλυτα υγιής και αφού σας ευχαριστήσω θερμά για τις ευχές σας, εύχομαι να μην ασθενήσει πραγματικά κανείς).

Όπως συμβαίνει βέβαια σ’ αυτές τις περιπτώσεις η ίδια η πραγματικότητα έρχεται να διαψεύσει τις «πολιτικές» μπαρούφες: Από τα 141 τεστ που έγιναν σήμερα 2.4.2021, στη Μελιβοία (πρακτικά ελέγχθηκαν σχεδόν όλες οι οικογένειες) δεν βρέθηκε ούτε ένα θετικό αποτέλεσμα!

Είναι λοιπόν προτιμότερο σε τούτες τις δύσκολες ώρες που διανύει η πατρίδα μας να αφιερωθούμε όλοι στη στήριξη των υγειονομικών, στη στήριξη των Συνανθρώπων μας που νοσούν στα Νοσοκομεία και στις ΜΕΘ και να κάνουμε ότι μας αντιστοιχεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας, αντί να αναλωνόμαστε σε ανούσιες καταγγελίες για την συλλογή μικροπολιτικών οφελών. Τελικά το μόνο θετικό κρούσμα που διαπιστώθηκε σήμερα στην περιοχή μας, είναι αυτό της πολιτικής αγυρτείας του «καταγγέλλοντος». Θα ζητήσει άραγε συγγνώμη ή απλώς έχει αναπτύξει ανοσία στην ευθιξία;”

Περισσότερα από την κατηγορία

spot_img
- Advertisement -spot_img

Τελευταίες Ειδήσεις