23.9 C
Larissa
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Επικοινωνία: info@larissatoday.gr
spot_imgspot_img

Επιστρέφουν στο Δημοτικό Σχολείο οι μαθητές της Φαλάνης

Επιστρέφουν από αύριο Δευτέρα στο σχολείο τους,   οι  μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Φαλάνης, μετά και την ολοκλήρωση από το Δήμο Λαρισαίων των  οικοδομικών εργασιών που απαιτούνταν για την επαναλειτουργία της λεγόμενης νέας πτέρυγας του σχολείου.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν εντός χρονοδιαγράμματος και αφορούσαν  στη διαμόρφωση νέας εισόδου και ραμπών πρόσβασης στην νέα πτέρυγα, ενώ έγιναν και εργασίες που «ασφαλίζουν» την πρόσβαση  στη πετρόχτιστη πτέρυγα του σχολείου,  η οποία ως γνωστόν έχει κριθεί ακατάλληλη, λόγω της πρόσφατης σεισμικής δραστηριότητας.

Ετσι με απόφαση του Δημάρχου Απ. Καλογιάννη,  από αύριο οι μαθητές του Δημοτικού επιστρέφουν στο σχολείο τους κάνοντας μαθήματα, σε πρωινό και απογευματινό ωράριο, ενώ υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα, το Δημοτικό Σχολείο φιλοξενούνταν προσωρινά στο διδακτήριο του Γυμνασίου Φαλάνης.

Για τη νέα σχολική χρονιά 2021 – 22, ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας θα εγκαταστήσουν προκάτ αίθουσες για την ομαλή λειτουργία του σχολείου σε πρωινό ωράριο. Τα έργα αυτά θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για τη νέα σχολική χρονιά.

Περισσότερα από την κατηγορία

spot_img
- Advertisement -spot_img

Τελευταίες Ειδήσεις