12.9 C
Larissa
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
Επικοινωνία: info@larissatoday.gr
spot_imgspot_img

Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Λαρισαίων – Η γυναίκα στο επίκεντρο, μια διαχρονική περιπέτεια

Η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Λαρισαίων και το Πανεπιστήμιο των Πολιτών διοργανώνουν Κύκλο Διαδικτυακών Συναντήσεων για την Γυναίκα με τίτλο «Η γυναίκα στο επίκεντρο, μια διαχρονική περιπέτεια».

Η πρώτη συνάντηση με τίτλο «Πατριαρχία και γυναίκα στο χθες και το σήμερα» ,θα διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη 17-03-2021 και ώρα 19.00 μ.μ. και  θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Δήμου Λαρισαίων στο You tube.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας Δήμου Λαρισαίων Αγορίτσα Απρίλη.

Για το θέμα θα μιλήσουν ο Σωτήρης Λαινάς, ψυχολόγος, Phd,αν. επιστημονικός υπεύθυνος προγραμμάτων προαγωγής Αυτοβοήθειας, ο Βαγγέλης Παλαιομήτρος, κοινωνιολόγος της Διεύθυνσης Πρόνοιας του Δήμου Λαρισαίων και η Κυριακή Σπανού σκηνοθέτης, καλλιτεχνική διευθύντρια του «Θεσσαλικού Θεάτρου».

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Λένα Κισσάβου.

Σημειώνεται ότι η συνάντηση είχε αρχικά προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρα της Γυναίκας, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω της σεισμικής δραστηριότητας στην περιοχή

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να συμμετάσχουν στη συζήτηση μέσω της πλατφόρμας zoom, ακολουθώντας τον  σύνδεσμο https://youtu.be/0rmH3zZuB3k 

Περισσότερα από την κατηγορία

spot_img
- Advertisement -spot_img

Τελευταίες Ειδήσεις