17.9 C
Larissa
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Επικοινωνία: info@larissatoday.gr
spot_imgspot_img

Κορωνοϊός: Θάνατος πλήρως εμβολιασμένου στη Θεσσαλλονίκη

Έφυγε από τη ζωή στη Θεσσαλονίκη πλήρως εμβολιασμένος άνδρας χωρίς υποκείμενα νοσήματα που τις τελευταίες τρεις εβδομάδες έδινε μάχη με τον κορωνοϊό.

Όπως αποκάλυψε ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος, πρόκειται για έναν 70χρονο που είχε εμβολιαστεί με το σκεύασμα της Pfizer, ο οποίος κόλλησε κορονοϊό και νοσηλευόταν με βαρύτατη πνευμονία. «Δεν πρέπει να θεοποιούμε τους εμβολιασμένους, πρέπει κι αυτοί να προσέχουν», τόνισε, λέγοντας πως πρόκειται για έναν οδοντίατρο, διπλά εμβολιασμένο, που έπαιρνε όλα τα μέτρα, όμως η μετάλλαξη Δέλτα τον νίκησε.

Νωρίτερα, ο δημοσιογράφος Γ.Κ., συγγενής του θύματος, έγραψε στο Facebook: «Ο Αχιλλέας δεν άντεξε στη μάχη με τον covid 19. Παρ’ ότι εμβολιασμένος και με τις δύο δόσεις, έφυγε πριν λίγο μετά από άνιση μάχη τριών εβδομάδων στην εντατική του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη. Ο πρώτος νεκρός – εμβολιασμένος και με τις δύο δόσεις, χωρίς άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας κι εσείς το σκέφτεστε ακόμη για το εμβόλιο; Α.Κ. Οδοντίατρος. Ετών 70. Καλό ταξίδι ξαδερφάκι…».

Σημειώνεται πως ο κ. Καπραβέλος έχει αναφέρει πως πρόκειται για εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, ζητώντας όμως παράλληλα και από όσους είναι πλήρως εμβολιασμένοι να τηρούν απόλυτα μέτρα ατομικής προστασίας.

πηγή: typosthes.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

spot_img
- Advertisement -spot_img

Τελευταίες Ειδήσεις