4.9 C
Larissa
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Επικοινωνία: info@larissatoday.gr
spot_imgspot_img

Μίνα Γκάγκα- σας παρακαλώ εμβολιαστέιτε

Tον κώδωνα του κινδύνου για τους ανεμβολίαστους νέους κρούει η πνευμονονολόγος και αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – «Πριν από λίγο χάσαμε 28χρονο από κορωνοϊό στην Κομοτηνή» – «Ήταν όλοι ανεμβολίαστοι»

Δραματική έκκληση προς τους πολίτες να προχωρήσουν σε εμβολιασμό έναντι του κορωνοϊού απευθύνει η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, αναφέροντας πως χθες, Σάββατο, έχασε τη ζωή του 28χρονος στην Κομοτηνή, ο τρίτος ανεμβολίαστος άνθρωπος αυτής της ηλικιακής ομάδας που κατέληξε αυτή την εβδομάδα.

Η ανάρτησή της στο Facebook:

«Πριν από λίγο χάσαμε 28χρονο από κορωνοϊό στη Κομοτηνή. Είναι ο τρίτος εικοσάχρονος που χάνουμε αυτή τη βδομάδα. Ήταν όλοι ανεμβολίαστοι.  Κάνω έκκληση, σας παρακαλώ, εμβολιαστείτε και προσέχετε! Καταλαβαίνω ότι πολλοί  φοβάστε και έχετε απορίες. Επικοινωνήστε μαζί μας, με γιατρούς και το υπουργείο, θα απαντήσουμε στις απορίες σας και θα συζητήσουμε τους προβληματισμούς σας. Θα δώσω σύντομα μια αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή και ψηφιακό τρόπο επικοινωνίας μαζί μας, είμαστε εδώ για σας».

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

spot_img
- Advertisement -spot_img

Τελευταίες Ειδήσεις