20.9 C
Larissa
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Επικοινωνία: info@larissatoday.gr
spot_imgspot_img

Ο Δήμος Λαρισαίων στηρίζει το πρόγραμμα «εμβολιασμός κατ’ οίκον»

Ο Δήμος Λαρισαίων στηρίζει το πρόγραμμα «εμβολιασμός κατ’ οίκον»

  • Συνέργειες της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και των Κοινωνικών Υπηρεσιών
  • Διάθεση οχήματος και προσωπικού για εμβολιασμούς, από την 5η ΥΠΕ
  • Οι Κοινωνικές Υπηρεσίες διερευνούν περιπτώσεις συμπολιτών που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν – Συνεργασία και τους συλλόγους ΑμεΑ
  • Τηλεφωνική γραμμή για εκδήλωση ενδιαφέροντος από συμπολίτες

Στην προσπάθεια για ενίσχυση του εμβολιαστικού προγράμματος με στόχο να εμβολιαστούν ολοένα και περισσότεροι συνάνθρωποι μας, ενισχύει ο Δήμος Λαρισαίων.

Ειδικότερα, μετά από σχετικό κάλεσμα του Υπουργείου Εσωτερικών, η Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής οργανώνει τη διάθεση οχήματος και προσωπικού από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», στην  5η ΥΠΕ για το πρόγραμμα «εμβολιασμός κατ΄ οίκον».

Παράλληλα, στο πλαίσιο τη ίδιας προσπάθειας, οι Κοινωνικές Υπηρεσίες διερευνούν στους συμπολίτες που είναι ενταγμένοι σε διάφορα προγράμματα στήριξης, εάν χρειάζονται να εξυπηρετηθούν μέσω του «εμβολιασμού κατ’ οίκον», ενώ ο Δήμος ζήτησε και τη συνεργασία των συλλόγων αναπήρων της περιοχής προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ανεμβολίαστοι συμπολίτες που θα ήθελαν και θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν από τη νέα πρωτοβουλία.

Παράλληλα, όπως έχει ανακοινώσει ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Γ. Ζαούτσος, στο πλαίσιο της ίδιας πρωτοβουλίας όποιος συμπολίτης θέλει να εμβολιαστεί κατ΄οίκον, μπορεί να επικοινωνεί στην τηλεφωνική γραμμή 2410-680.220 (Δευτέρα εως Παρασκευή , από 8 π.μ. εως 3 μ.μ.) και να το δηλώνουν.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Λαρισαίων συνδράμει με όλες τους τις δυνάμεις στην εθνική προσπάθεια για τον εμβολιασμό και την αναχαίτιση της πανδημίας, και καλεί για άλλη μια φορά τους συμπολίτες να εμβολιαστούν.

Περισσότερα από την κατηγορία

spot_img
- Advertisement -spot_img

Τελευταίες Ειδήσεις