23.9 C
Larissa
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Επικοινωνία: info@larissatoday.gr
spot_imgspot_img

Ο Δήμος Λαρισαίων στο συνέδριο «Οι πόλεις του Μέλλοντος– Σύγχρονες, Ασφαλείς και Βιώσιμες»

Το «έξυπνο» σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης στα πεζοδρομημένα τμήματα της πόλης της Λάρισας, παρουσίασε ο αντιδήμαρχος Βιώσιμης Κινητικότητας και Συστημάτων Έξυπνης Πόλης του Δήμου Λαρισαίων Ντινος Διαμάντος, στο πλαίσιο συνεδρίου με θέμα «Οι πόλεις του Μέλλοντος – Σύγχρονες, Ασφαλείς και Βιώσιμες» που διοργάνωσε το Διεθνές Κέντρου Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Δεξιοτήτων σε συνεργασία με τη Cisco και τους Δήμους Θεσσαλονίκης και Τρικκαίων.

Ο Δήμος Λαρισαίων κλήθηκε στο συνέδριο για να παρουσιάσει το πετυχημένο έργο της «Έξυπνης Λύσης ασφαλούς διέλευσης στο δίκτυο πεζοδρόμων»

Ο κ. Διαμάντος παρουσίασε την λειτουργία του συστήματος με την προβoλή ενημερωτικού video για την απόφαση της Δημοτικής Αρχής για την εγκατάσταση του συστήματος καθώς ενημερωτικού video για τη λειτουργία του. Επίσης ο κ. Διαμάντος παρουσίασει σειρά στοιχείων για τα θετικά αποτελέσματα  που σημειώθηκαν στην λειτουργία της πόλης από την έναρξη λειτουργίας του συστήματος.

Στην αντιπροσωπεία του Δήμου Λαρισαίων στο συνέδριο μετείχαν επίσης  από το Τμήμα Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων η υπεύθυνη του συστήματος κ. Φωτεινή Μήτσιου, η κα Κατερίνα Κωστούλα, μέλος του Κέντρου Ελέγχους του Συστήματος και η κ. Σταυρούλα Γκέκα, υπεύθυνη του Γραφείου Βοηθείας των πολιτών.

Περισσότερα από την κατηγορία

spot_img
- Advertisement -spot_img

Τελευταίες Ειδήσεις