13.9 C
Larissa
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Επικοινωνία: info@larissatoday.gr
spot_imgspot_img

Πατούλης: Στην επιστράτευση εμείς απαντάμε με συστράτευση. Χαμηλή ανταπόκριση στο κάλεσμα Κικίλια

Με δήλωσή του ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης απαντά στα όσα ελέχθησαν περί επιστράτευσης από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

“Την κρίσιμη αυτή ώρα που η χώρα μας δίνει τη μάχη ενάντια στην πανδημία και εκατοντάδες συνάνθρωποί μας αγωνίζονται για τη  ζωή τους, οφείλουμε να δείξουμε ομοψυχία και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, σε ένα κοινό μέτωπο ενάντια στον φονικό ιό. Στην επιστράτευση εμείς απαντάμε με συστράτευση. Μας χρειάζονται οι συνάνθρωποί μας, οι ασθενείς και η πατρίδα. Δεν είναι η ώρα για οξύτητες, κριτική και εσωστρέφεια. Είναι η ώρα για συσπείρωση, ενάντια στον κοινό εχθρό. Ο απολογισμός και η απόδοση ευθυνών ανήκουν στην επόμενη ημέρα. Τώρα όλοι μαζί ενωμένοι θα δώσουμε τη μάχη για να σώσουμε ανθρώπινες ζωές.” , αναφέρει στη δήλωσή του ο Πρόεδρος του ΙΣΑ.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, η ανταπόκριση στο κάλεσμα του υπουργού υγείας είναι προς το παρόν χαμηλή, γεγονός που δεν αποκλείει την επίταξη των ιδιωτών γιατρών. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Βασίλη Κικίλια κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο “Γεννηματάς” : «Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν συνάδελφό μου γιατρό που έχει δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη, να μην θέλει να έρθει να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους σε αυτή τη μάχη», τόνισε ο υπουργός.

 

Περισσότερα από την κατηγορία

spot_img
- Advertisement -spot_img

Τελευταίες Ειδήσεις