17.9 C
Larissa
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Επικοινωνία: info@larissatoday.gr
spot_imgspot_img

Συμμετοχή της ΟΕΜΕΘ στο Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Θεσσαλίας

Συνεδρίασε στην Σκιάθο το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Θεσσαλίας στις 5 Ιουνίου με μία πληθώρα θεμάτων που είχαν ιδιαίτερη βαρύτητα για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας σε περιφερειακό επίπεδο.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν οι Γεν. Γραμματείς: Χρήστος Τριαντόπουλος – Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής Υπουργείου Οικονομικών, Αθανάσιος Πετραλιάς – Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής Υπουργείου Οικονομικών και Άννα Στρατινάκη – Γενική Γραμματέας Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Την Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος της κ. Παπαδόπουλος Χαράλαμπος ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων:

«Με την επαναλειτουργία της αγοράς σε καθεστώς χαμηλών τζίρων, διαπιστώνεται ότι χρειάζεται πολύς χρόνος ακόμη για να επανέλθουμε στους ρυθμούς του 2019, έχοντας βελτιωμένη ρευστότητα. Είναι ξεκάθαρο ότι οι εμπορικές επιχειρήσεις χρειάζονται ακόμη στοχευμένη στήριξη για να καλυφθεί το βουνό των υποχρεώσεων που μεταφέρθηκε την περίοδο της πανδημίας στο εγγύς μέλλον. Είναι επίσης αναγκαίο να λειτουργήσουν οι επιχειρήσεις έως το τέλος του έτους με μειωμένες δαπάνες.

Περισσότερα από την κατηγορία

spot_img
- Advertisement -spot_img

Τελευταίες Ειδήσεις