13.9 C
Larissa
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Επικοινωνία: info@larissatoday.gr
spot_imgspot_img

Χατζηδάκης: Self tests σε εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα υποχρεωτικά μια φορά την εβδομάδα – Πρόστιμα αν δεν γίνονται

Στην ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών, ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης ανακοίνωσε τη διάθεση των self tests σε ομάδες εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα.

Οι εργαζόμενοι στο λιανεμπόριο, στα σούπερ μάρκετ, στα καταστήματα τροφίμων και ποτών, στα μέσα μεταφοράς, στις υπηρεσίες καθαρισμού, σε κουρεία, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής και καταστήματα τυχερών παιχνιδιών θα πρέπει υποχρεωτικά να κάνουν self tests μια φορά την εβδομάδα

Από την ερχόμενη Δευτέρα 19 Απριλίου ξεκινά η διάθεση των self tests και για άλλες ομάδες του πληθυσμού με τον πρωθυπουργό να το προαναγγέλλει το πρωί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Μιλώντας για τα self tests, o κ. Μητσοτάκης είπε: «Από τη μία πλευρά έχουμε με το μέρος μας τα εμβόλια, τον καιρό και τα μαζικά τεστ είτε αυτά είναι τα δεκάδες χιλιάδες tests του ΕΟΔΥ είτε τα εκατομμύρια self tests στην εκπαίδευση και από Δευτέρα στους χώρους εργασίας. Από την άλλη εχθρός παραμένει η κούραση, όμως, η χαλάρωση στους περιορισμούς δεν μπορεί, δεν επιτρέπεται, να φέρει χαλάρωση στην επαγρύπνηση»

ΠΗΓΗ

Περισσότερα από την κατηγορία

spot_img
- Advertisement -spot_img

Τελευταίες Ειδήσεις