15.2 C
Larissa
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
Επικοινωνία: info@larissatoday.gr
spot_imgspot_img

Ενδιάμεσες εκπτώσεις μέχρι τις 10 Μαΐου

Ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν μέχρι τις 10 Μαΐου οι ενδιάμεσες εαρινές εκπτώσεις. Προαιρετικά ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή του Θωμά

Με εκπτώσεις ξανανοίγει η αγορά της Λάρισας, μετά το τριήμερο του Πάσχα και της μετάθεσης της πρωτομαγιάτικης αργίας. Πρόκειται για τις ενδιάμεσες εαρινές εκπτώσεις που θα διαρκέσουν μέχρι τη Δευτέρα 10 Μαΐου, ενώ την Κυριακή του Θωμά τα καταστήματα μπορούν να παραμείνουν ανοιχτά.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας:

“Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας, ενημερώνει τους συναδέλφους και το καταναλωτικό κοινό ότι η εαρινή ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος για τον Νομό Λάρισας, άρχισε το Μ. Σάββατο 1 Μαΐου και θα λήξει την Δευτέρα 10 Μαΐου.

Προαιρετικά, τα καταστήματα κάθε είδους μπορούν να λειτουργήσουν την Κυριακή 9 Μαΐου, ως μία από τις 8 θεσμοθετημένες Κυριακές, σύμφωνα με την( ΚΥΑ αριθμός Δ1α/Γ.Π.οικ. 27683/2021).

Συγκεκριμένα οι ημέρες των εκπτωτικών περιόδων είναι ημερολογιακές και όχι εργάσιμες.

Το ωράριο που προτείνεται  (κατά πλειοψηφία), στα καταστήματα-μέλη μας  να ακολουθήσουν για την Κυριακή του Θωμά, είναι  11:00-16:00″

Click inside και θερινό ωράριο

“Επιπλέον η αγορά συνεχίζει  με τη μέθοδο click inside και click away και θα λειτουργεί σύμφωνα με το προτεινόμενο θερινό ωράριο που έχει ως εξής:

Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή   8:00-14:00    και     17:30-21:00

Τρίτη-Πέμπτη                                8:00-14:00

Σάββατο                                       8:00-14:30

 

Περισσότερα από την κατηγορία

spot_img
- Advertisement -spot_img

Τελευταίες Ειδήσεις