9.9 C
Larissa
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Επικοινωνία: info@larissatoday.gr
spot_imgspot_img

Κορωνοϊός: Συναγερμός από την έκρηξη των κρουσμάτων

Ολοένα και πιο ανήσυχοι είναι κυβέρνηση και λοιμωξιολόγοι, καθώς μέρα με τη μέρα παρατηρείται έξαρση του κορωνοϊού, η οποία σηματοδοτείται από την άνοδο κρουσμάτων σε ολόκληρη τη χώρα.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι το Σάββατο, σημειώθηκε αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων στη χώρα μας από την αρχή της πανδημίας, ενώ την ίδια στιγμή το ποσοστό των εμβολιασμών δείχνει να έχει «βαλτώσει», με επακόλουθο τα νοσοκομεία να γεμίζουν επικίνδυνα και το ΕΣΥ να πιέζεται ασφυκτικά.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία φέρνουν στο προσκήνιο το ζήτημα λήψης νέων μέτρων. Μάλιστα, από την εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να υπάρξει σειρά συσκέψεων, των ειδικών και της κυβέρνησης, προκειμένου να καταλήξουν στα σε αυτά τα νέα μέτρα.

Ήδη, το μέλος της Επιτροπής, Γκίκας Μαγιορκίνης έθεσε με δηλώσεις του το θέμα της λειτουργίας των κέντρων διασκέδασης στις επιβαρυμένες Περιφέρειες της χώρας, αυτές δηλαδή που αποκαλούμε «κόκκινες».

Παράλληλα, όπως όλα δείχνουν, είναι πολύ πιθανό να ληφθούν και νέα μέτρα, σε ότι αφορά τον έλεγχο των πιστοποιητικών στα καταστήματα εστίασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την κυβέρνηση υπάρχει πολύ μεγάλη ανησυχία για τους ελέγχους… που δεν γίνονται στα μαγαζιά της εστίασης. Αυτός είναι και ο λόγος που χθες, Σάββατο βράδυ, πραγματοποιήθηκε μπαράζ ελέγχων.

διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο in.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

spot_img
- Advertisement -spot_img

Τελευταίες Ειδήσεις