10.9 C
Larissa
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Επικοινωνία: info@larissatoday.gr
spot_imgspot_img

Νέα Δημοκρατία: Η ψήφος Κυμπουρόπουλου δεν εκφράζει το κόμμα και τον Πρόεδρο

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η Νέα Δημοκρατία έχει ξεκάθαρη θέση, σταθερά και διαχρονικά για το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση. Το θέμα αυτό έχει λυθεί για την ελληνική κοινωνία εδώ και δεκαετίες. Είναι προφανές ότι η ψήφος του ευρωβουλευτή κ. Στέλιου Κυμπουρόπουλου δεν εκφράζει το κόμμα και τον Πρόεδρό του».
Υπενθυμίζεται, ότι ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος έδωσε την έγκρισή του σε ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που αναφέρει ότι η ανθρώπινη ζωή ενός παιδιού «πρέπει πάντα να προστατεύεται, ξεκινώντας από τη στιγμή της σύλληψης»
Πηγές από την πλευρά του κ. Κυμπουρόπουλου αναφέρουν ότι ο ευρωβουλευτής έχοντας υπερψηφίσει 15 φορές το δικαίωμα της γυναίκας στην άμβλωση, την περασμένη Παρασκευή ενέκρινε ψήφισμα για την προστασία του παιδιού, που σε ένα σημείο διατυπώνει ότι η προστασία του ξεκινά από την πλευρά της σύλληψης.
Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι αυτό αφορά τη μητέρα με το παιδί και προσθέτουν ότι ο θόρυβος γύρω από το ψήφισμα, το οποίο δεν έχει καμία νομοθετική αξία, οφείλεται καθαρά σε λόγους αντιπολίτευσης.

Περισσότερα από την κατηγορία

spot_img
- Advertisement -spot_img

Τελευταίες Ειδήσεις